Nieuws

Westhoek.be steunt Richten!

Westhoek.be steekt de Ieperse Kunstkring Richten graag een hart onder de riem door hun theatervoorstelling 'Deernis' op 3, 4, 5 en 6 september 2020 hier bekend te maken. Die voorstelling moest Richten in maart op de valreep afgelasten, maar ze bleven hopen op beterschap.

Een paar weken geleden was het alweer héél spannend, maar ze kregen groen licht van de schouwburg en de overheid (om coronaproof te repeteren en te spelen). Ze kruisen nu echt hun vingers dat alles wat normaliseert en dat de mensen de weg naar de schouwburg niet zijn vergeten!

Hierbij een foto (van voor de social distancing!) van de mensen die instaan voor de voorstelling 'Deernis': Friedel Sobry, Fien Peene, Anouk Vancoppenolle, Heidi Deramoudt, Nel Vanthourenhout en Angelo Vercamp. Zittend: Dirk Clement.

foto deernis repetitie 

 

Nieuwe voorstellingen DEERNIS 

3 - 4 - 5 - 6 september 2020

Stadsschouwburg Ieper - 20.15u

 

Angelo Vercamp

angelovercamp

Angelo Vercamp (1992) is afkomstig uit Roeselare. Hij studeerde talen, geschiedenis, kunstvakken. In juni 2019 voltooide hij zijn opleiding tot theaterdocent/regisseur aan de Toneelacademie van Maastricht. Zijn afstudeervoorstelling EVA bij Sint-Rembert Torhout (naar ‘De kleine Eva uit de Kromme Bijlstraat’ van Louis Paul Boon) werd geselecteerd voor het Landjuweelfestival 2019 in Brussel. Hierdoor kreeg hij meteen een aanbod bij Theater Malpertuis om eind 2019 een regie en casestudy te doen over EINDSPEL van Samuel Beckett. 
Gedurende 2019-2020 werkt hij aan zelfgeschreven stuk voor jeugdtheater De Studio in Zwevegem.
Naast maken, schrijven en regisseren geeft hij ook les aan de Stedelijke Academie van Roeselare