Nieuws

Nieuwe voorstellingen DEERNIS

3 - 4 - 5 september 2020

Stadsschouwburg Ieper - 20.15u

 

Terugbetaling Tickets DEERNIS

  • Indien je tickets aan de balie betaalde:

             Stuur een antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met jouw contactgegevens         

             (naam en adres) + vermelding van het rekeningnummer waarop zij het bedrag

              kunnen terugstorten.

  • Indien je tickets online of via overschrijving betaalde:

             je hoeft niks te ondernemen. Het Perron zorgt zelf voor een automatische

             terugbetaling.

  • Tickets kopen voor de nieuwe speeldata van ‘Deernis’ kan nu reeds op www.hetperron.be . Tickets kopen aan de balie kan pas nadat Het Perron terug open is (afhankelijk van de evolutie van de huidige maatregelen).

 

Actiefoto's: https://photos.app.goo.gl/Be4UftazDpT1SsNY8 

 

Vers theaterbloed bij Richten!

Dit theaterseizoen verwelkomen we naast twee nieuwe regisseurs ook wat nieuwe theathertalen! 

Gino Debeyne

ginodebeyne

Hebt ge de nieuwen al gezien? De nieuwe regisseur?

‘t Is Gino Debeyne : man, echt-genoot, papa, leraar Spel- en Verteltheater, Dramalab in STAP Roeselare, katten- en hondenvriend, wijn- en gin tonicdrinker, half Vlaming half Portugees, saudade, lief-hebber van literatuur en toneel.

Van taktische tovenaar tot dromerige dichter, van ziekelijk zoontje tot fuckend festenbeest, van travestiete troela tot ratelende regisseur, van borderline boontje tot karaktervaste koele koning. Sinds oktober 1981 speelde ik zo’n 40 rollen.

Regelmatig ook eens aan het regisseren. 

Toneel is méér dan mijn werk. Méér dan een passie. Het houdt het kind én de mens in me wakker. Het laat mijn verbeelding levendig. Het is mijn duistere kant. Mijn “Dexter”. “Theatre. Sometimes it sets my teeth on edge, other times it helps me control the chaos.”

Ik regisseer graag. Allemaal beelden die op u af komen met en zonder klank. Ik verzin mijn eigen verhalen daarbij. Ik kijk ook graag naar mensen. Ik hou heel veel van mensen. Ik hou van heel veel mensen. Als ge lang genoeg naar iemand kijkt, ontdekt ge altijd iets schoons. En dat leg ik vast. Hier. Vanboven.

‘Theater is de crème fraîche op de maatschappij: echt nodig is het niet, maar wel lekker.’ (Jan Sobrie)

 

Angelo Vercamp

angelovercamp

Angelo Vercamp (1992) is afkomstig uit Roeselare. Hij studeerde talen, geschiedenis, kunstvakken. In juni 2019 voltooide hij zijn opleiding tot theaterdocent/regisseur aan de Toneelacademie van Maastricht. Zijn afstudeervoorstelling EVA bij Sint-Rembert Torhout (naar ‘De kleine Eva uit de Kromme Bijlstraat’ van Louis Paul Boon) werd geselecteerd voor het Landjuweelfestival 2019 in Brussel. Hierdoor kreeg hij meteen een aanbod bij Theater Malpertuis om eind 2019 een regie en casestudy te doen over EINDSPEL van Samuel Beckett. 
Gedurende 2019-2020 werkt hij aan zelfgeschreven stuk voor jeugdtheater De Studio in Zwevegem.
Naast maken, schrijven en regisseren geeft hij ook les aan de Stedelijke Academie van Roeselare